Ekspozita e VjeshtesGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Alban Costruzioni - Çertifikuar me ISO 9001/2008 dhe ISO 3834/2006

Shoqeria “ Alban Costruzioni” sh.p.k me qender ne Rrugen “Vangjel Noti”  (ish kombinati Josif Pashko) , Laprake Tirane, (NIPT  J61904069R), certifikate ISO 9001/2008 dhe ISO 3834/2006, prodhon shtylla betoni centrifugale , dhe eshte e vetmja e ketij sektori ne Republiken e Shqiperise.

E themeluar ne 1993 me nje kapital te perbere ( 30% nga shteti Shqiptar e 70% nga IMINER srl ), u privatizua ne 2002  nga IMINER srl , shoqeri me nje ortak te vetem , Dott. Claudio Michelacci.

“Alban Costruzioni” punon me nje staf te ri inxhinieresh, te cilet merren me projektimin dhe prodhimin e te gjithe objekteve , duke garantuar keshtu nje element  standarti  besueshmerie e cilesie.

Duke filluar nga viti 2003 , ka qene  furnitorja kryesore e KESH-it dhe me pas e OSSH-se, me nje prodhim mujor prej 1.200 shtyllash.
Zoteron nje laborator per kontrollin e cilesise se betonit , dhe i bashkangjit  produkteve te saj  certifikaten e cilesise.

Shoqeria vepron ne keto sektore:

- Prodhime prej betoni.
•    Shtylla centrifugale per linjat elektrike e ato telefonike.
•    Kabina elektrike.
•    Prefabrikate ne c.a. per perdorime te ndryshme.

-Projektime dhe ndertime te linjave elektrike te tensionit te larte, mesem, ulet.

-Ndertime ujesjellesi dhe kanalizime.

-Ndertime civile dhe industriale.

-Prodhime te strukturave metalike.                                                            
•    Shtylla metalike per linjat elektrike.
•    Antena per telefonine  celulare.
•    Parmak, dyer, dhe shkalle metalike.


“Alban Costruzioni” sh.p.k
Administrator
Dott. Claudio Michelacci

____________________________________________________

Ku mund të na kontaktoni:
Adresa: Rruga “Vangjel Noti”,
(ish Kombinati Josif Pashko, Laprakë),
Tiranë - ShqiPëRi
Tel.&Fax: +355 (0) 4 2454 299;
Cel.: +355 (0) 69 40 96 601
www.albancostruzioni.com;
e-mail:info@albancostruzioni.com

Shkarko katalogun e Alban Costruzioni

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.