Alban Costruzioni Group

Prej 1993 e deri më sot është prodhuesi dhe furnizuesi kryesor I shtyllave centrifugale prej betoni i pranishëm ne tregun shqipetar, me nje volum pune prej 30.000 shtylla ne vit.

Kompania

Alban Costruzioni sh.pk ka selinë via Vangjel Noti, (ish Josif Pashko), Laprake, Tirane, PA IVA J61904069R. Themeluar në vitin 1993 nga Dr. Claudio Michelacci.

Që nga viti 2003 është prodhuesi dhe furnizuesi kryesor i shtyllave centrifugale të betonit në tregun shqiptar, me një volum pune prej 5000 shtyllash në muaj.

Të gjitha produktet tona janë sipas standardeve të OSHEE, dhe janë në përputhje me të gjitha rregulloret në fuqi.

Ne punojmë me një staf teknikësh të kualifikuar të cilët projektojnë dhe kontrollojnë të gjithë prodhimin duke përdorur mjetet e gjeneratës së fundit të IT-së, në mënyrë që të garantojmë një standard të lartë besueshmërie dhe cilësie.

Na Kontaktoni